Nou servei municipal de difusió d’informació a través de la plataforma WhatsApp

L’Ajuntament ha posat en marxa un nou servei de difusió d’informació a través de la plataforma WhatsApp per tal fer arribar a més veïnats i d’una manera més còmoda informació d’interès sobre el funcionament municipal, els serveis i els actes programats al municipi.

El servei està organitzat a través d’una llista de difusió. Això vol dir que les persones que s’hi subscriguin només rebran els missatges emesos per l’Ajuntament i en cap cas els altres subscrits podran veure el seu telèfon.

Per donar-se d’alta al servei s’ha de desar el telèfon 659218138 a l’agenda de contactes (és imprescindible per poder rebre comunicacions d’una llista de difusió) i enviar un missatge a través de whatsapp amb la paraula ALTA. Una vegada registrada la sol·licitud, es rebrà un missatge de benvinguda i es començaran a rebre comunicacions. Per donar-se de baixa del sistema només s’ha d’enviar un whatsapp amb la paraula BAIXA.

Aquest servei és només de difusió d’informació i no servirà per comunicar-se amb l’Ajuntament. En aquest cas s’hauran de seguir emprant els canals habituals (oficines, web, fil directe amb l’Ajuntament o xarxes socials).

Per a més informació podeu consultar la normativa que regirà aquest servei.

Etiquetat amb: ,
Publicat a General
Pròxims esdeveniments
abr.
26
dc.
20:00 [Presentació llibre] L’agricultu... @ Ca s'Apotecari
[Presentació llibre] L’agricultu... @ Ca s'Apotecari
abr. 26 @ 20:00
Presentació del llibre L’agricultura mallorquina del segle XX (1891-1960), de Mateu Morro A càrrec de Gabriel Torrens, Secretari General d’Unió de Pagesos de Mallorca i de Vicenç Vidal, conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca. Moderarà l’acte Lleonard Muntaner, editor.
abr.
27
dj.
20:00 [Exposició] Quotidianitat @ Cafetera Can Pulit
[Exposició] Quotidianitat @ Cafetera Can Pulit
abr. 27 @ 20:00
[Exposició] Quotidianitat @ Cafetera Can Pulit
“Quotidianitat”: fotografies de Jean Luc Luis i ceràmiques d’Aitziber Esteran.
20:00 [Exposició]Mostra d’art de la Fi... @ Ca s'Apotecari
[Exposició]Mostra d’art de la Fi... @ Ca s'Apotecari
abr. 27 @ 20:00
Mostra d’art en homenatge al pintor Jaume Juan.  
20:30 [Exposició] El vi fet art @ Celler Jaume de Puntiró
[Exposició] El vi fet art @ Celler Jaume de Puntiró
abr. 27 @ 20:30
Inauguració de l’exposició “El vi fet art” de Toni Llabrés Campins.
abr.
28
dv.
21:00 Vetllada de frit @ Plaça Nova
Vetllada de frit @ Plaça Nova
abr. 28 @ 21:00
Vetlada de Frit, amb la col·laboració d’entitats i associacions del poble. Amenitzada pels Xeremiers de Santa Maria del Camí. Venda anticipada de tiquets: divendres 28 de 9 a 13 h. a l’Ajuntament i de les 17’30 a les 20 h. al mateix