Nou servei municipal de difusió d’informació a través de la plataforma WhatsApp

L’Ajuntament ha posat en marxa un nou servei de difusió d’informació a través de la plataforma WhatsApp per tal fer arribar a més veïnats i d’una manera més còmoda informació d’interès sobre el funcionament municipal, els serveis i els actes programats al municipi.

El servei està organitzat a través d’una llista de difusió. Això vol dir que les persones que s’hi subscriguin només rebran els missatges emesos per l’Ajuntament i en cap cas els altres subscrits podran veure el seu telèfon.

Per donar-se d’alta al servei s’ha de desar el telèfon 659218138 a l’agenda de contactes (és imprescindible per poder rebre comunicacions d’una llista de difusió) i enviar un missatge a través de whatsapp amb la paraula ALTA. Una vegada registrada la sol·licitud, es rebrà un missatge de benvinguda i es començaran a rebre comunicacions. Per donar-se de baixa del sistema només s’ha d’enviar un whatsapp amb la paraula BAIXA.

Aquest servei és només de difusió d’informació i no servirà per comunicar-se amb l’Ajuntament. En aquest cas s’hauran de seguir emprant els canals habituals (oficines, web, fil directe amb l’Ajuntament o xarxes socials).

Per a més informació podeu consultar la normativa que regirà aquest servei.

Etiquetat amb: ,
Publicat a General
Pròxims esdeveniments
ag.
24
dj.
22:00 [FilmsiEstels]”La profesora de h... @ Ses Cases des Mestres
[FilmsiEstels]”La profesora de h... @ Ses Cases des Mestres
ag. 24 @ 22:00
[FilmsiEstels]"La profesora de història", de Marie-Castille Mention-Schaar @ Ses Cases des Mestres
Nova proposta per aquest estiu: cinema a l’aire lliure al pati de Ses Cases des Mestres. A les 22 h, entrada gratuita Programa complet del cicle: Dijous 15 de juny: Pride Dijous 29 de juny: A cambio de nada Dijous
ag.
25
dv.
22:00 V Cicle Sons i estels 2017 @ Claustre del Convent dels Mínims
V Cicle Sons i estels 2017 @ Claustre del Convent dels Mínims
ag. 25 @ 22:00
V Cicle Sons i estels 2017 @ Claustre del Convent dels Mínims
Tugores – 60’s film music