Nou servei municipal de difusió d’informació a través de la plataforma WhatsApp

L’Ajuntament ha posat en marxa un nou servei de difusió d’informació a través de la plataforma WhatsApp per tal fer arribar a més veïnats i d’una manera més còmoda informació d’interès sobre el funcionament municipal, els serveis i els actes programats al municipi.

El servei està organitzat a través d’una llista de difusió. Això vol dir que les persones que s’hi subscriguin només rebran els missatges emesos per l’Ajuntament i en cap cas els altres subscrits podran veure el seu telèfon.

Per donar-se d’alta al servei s’ha de desar el telèfon 659218138 a l’agenda de contactes (és imprescindible per poder rebre comunicacions d’una llista de difusió) i enviar un missatge a través de whatsapp amb la paraula ALTA. Una vegada registrada la sol·licitud, es rebrà un missatge de benvinguda i es començaran a rebre comunicacions. Per donar-se de baixa del sistema només s’ha d’enviar un whatsapp amb la paraula BAIXA.

Aquest servei és només de difusió d’informació i no servirà per comunicar-se amb l’Ajuntament. En aquest cas s’hauran de seguir emprant els canals habituals (oficines, web, fil directe amb l’Ajuntament o xarxes socials).

Per a més informació podeu consultar la normativa que regirà aquest servei.

Etiquetat amb: ,
Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com