Oriol Noguera guanya el II Trial Urbà Santa Maria del Camí

Marc Horach, del MC Zona Gas, i Asis Roldan, del MC l’Ofre,  completen el podi

El català Oriol Noguera, del motoclub  Baix Berguedà ha fet valer la seva experiencia i ha guanyat el II Trial Urbà Santa Maria del Camí organitzat per l’escuderia local L’ofre.  Aquest pilot, presenta un palmarès extens i impressionant, amb diversos campionats de Catalunya a diferents categories, diversos subcampionats i campionats d’Espanya de Trial, i participacions, més que rellevants, al campionat del món d’aquesta disciplina.

En la part competitiva participaren 9 pilots de quatre escuderies diferents. El guanyador, Oriol Noguera del MC Baix Berguedà;  Miquel Aguiló, Jordi Crespí,  Asís Roldán i Guiem Soler, del Motoclube Escuderia L’Ofre; Josep Seguí, en Gerard Pou i en Tomàs Oliver, del Grup Trial Pollença; i Marc Horach, desl Motoclub Zona Gas.

A més de l’apartat competitiu, els pilots més petits tingueren el seu moment d’exhibició demostrant la bona salut d’aquest esport. A la part d’exhibició i participaren membres de l’escola del Motoclub l’Ofre, de Muro i de Pollença.

L’acte està organitzat pel Motoclub Escuderia L’Ofre, una entitat amb 43 anys d’història i que té com activitat principal l’entrenament i recolzament dels seus pilots, però també la promoció de l’esport base i de l’esport del motociclisme. Tots aquests anys d’història han convertit el club amb un dels més veterans del panorama del motociclisme balear, i a hores d’ara segueix treballant amb intensitat en diferents projectes. A més de les carreres que organitza tant de trial, trial base i clàssiques, l’entitat gestiona el primer espai d’entrenament de trial de Mallorca (més de 2000 m2 amb diferents zones d’entrenament instal·lats en un terrenys municipals annexos a Ses Cases des Son LLaüt).

 

CLASSIFICACIÓ COMPLETA

  1. Oriol Noguera
  2. Marc Horrach
  3. Assis Roldan
  4. Guillem Soler
  5. Tomàs Oliver
  6. Josep Seguí
  7. Gerard Pou
  8. Jordi Crespí
  9. Miguel Aguiló Tugores

 

 

Etiquetat amb: ,
Publicat a Esports, Fira 2017
Pròxims esdeveniments
juny
1
dj.
18:00 [Exposició] Recicla i crea @ Ca s'Apotecari
[Exposició] Recicla i crea @ Ca s'Apotecari
juny 1 @ 18:00
Exposició de treballs dels alumnes de l’IES Santa Maria sobre reciclatge i reutilització.
19:00 [UOM] Història de la viticultura... @ Ses Cases des Mestres
[UOM] Història de la viticultura... @ Ses Cases des Mestres
juny 1 @ 19:00
[UOM] Història de la viticultura a les Illes Balears @ Ses Cases des Mestres
“Història de la viticultura a les Illes Balears” a càrrec del Sr. José M. Escalona Lorenzo, professor del Departament de Biologia Activitat emmarcada dins la programació de la Universitat Oberta per a Majors.
juny
3
ds.
21:30 [Ball a la plaça] Ballada de fi ... @ Plaça de la Vila
[Ball a la plaça] Ballada de fi ... @ Plaça de la Vila
juny 3 @ 21:30
[Ball a la plaça] Ballada de fi de curs amb el grup Es Revetllers @ Plaça de la Vila
Ballada de fi de curs dels tallers de ball de bot.
juny
4
dg.
19:00 [Teatre] Matrimoni de Boston @ Ses Cases des Mestres
[Teatre] Matrimoni de Boston @ Ses Cases des Mestres
juny 4 @ 19:00
[Teatre] Matrimoni de Boston @ Ses Cases des Mestres
El somni produccions presenta Matrimoni de Boston, una obra escrita per David Mamet i dirigida per Rafael Durán. Intèrprets: Lluqui Herrero,Agnès Llobet i Maria Bauçà David Mamet amb Un matrimoni de Boston basteix un gran artifici dialèctic al voltant d’uns personatges
juny
13
dt.
20:00 [Xerrada] El capitol de la Seu: ... @ Biblioteca Cas Metge Rei
[Xerrada] El capitol de la Seu: ... @ Biblioteca Cas Metge Rei
juny 13 @ 20:00
La historiadora santamariera Camí Dols farà conferència amb el títol  “El capitol de la Seu: treballs i jornals (1400-1420)”