Oriol Noguera guanya el II Trial Urbà Santa Maria del Camí

Marc Horach, del MC Zona Gas, i Asis Roldan, del MC l’Ofre,  completen el podi

El català Oriol Noguera, del motoclub  Baix Berguedà ha fet valer la seva experiencia i ha guanyat el II Trial Urbà Santa Maria del Camí organitzat per l’escuderia local L’ofre.  Aquest pilot, presenta un palmarès extens i impressionant, amb diversos campionats de Catalunya a diferents categories, diversos subcampionats i campionats d’Espanya de Trial, i participacions, més que rellevants, al campionat del món d’aquesta disciplina.

En la part competitiva participaren 9 pilots de quatre escuderies diferents. El guanyador, Oriol Noguera del MC Baix Berguedà;  Miquel Aguiló, Jordi Crespí,  Asís Roldán i Guiem Soler, del Motoclube Escuderia L’Ofre; Josep Seguí, en Gerard Pou i en Tomàs Oliver, del Grup Trial Pollença; i Marc Horach, desl Motoclub Zona Gas.

A més de l’apartat competitiu, els pilots més petits tingueren el seu moment d’exhibició demostrant la bona salut d’aquest esport. A la part d’exhibició i participaren membres de l’escola del Motoclub l’Ofre, de Muro i de Pollença.

L’acte està organitzat pel Motoclub Escuderia L’Ofre, una entitat amb 43 anys d’història i que té com activitat principal l’entrenament i recolzament dels seus pilots, però també la promoció de l’esport base i de l’esport del motociclisme. Tots aquests anys d’història han convertit el club amb un dels més veterans del panorama del motociclisme balear, i a hores d’ara segueix treballant amb intensitat en diferents projectes. A més de les carreres que organitza tant de trial, trial base i clàssiques, l’entitat gestiona el primer espai d’entrenament de trial de Mallorca (més de 2000 m2 amb diferents zones d’entrenament instal·lats en un terrenys municipals annexos a Ses Cases des Son LLaüt).

 

CLASSIFICACIÓ COMPLETA

  1. Oriol Noguera
  2. Marc Horrach
  3. Assis Roldan
  4. Guillem Soler
  5. Tomàs Oliver
  6. Josep Seguí
  7. Gerard Pou
  8. Jordi Crespí
  9. Miguel Aguiló Tugores

 

 

Etiquetat amb: ,
Publicat a Esports, Fira 2017

Pròxims esdeveniments
jul.
27
dj.
22:00 [FilmsiEstels]”Así nos va”, de R... @ Ses Cases des Mestres
[FilmsiEstels]”Así nos va”, de R... @ Ses Cases des Mestres
jul. 27 @ 22:00
[FilmsiEstels]"Así nos va", de Rob Reiner @ Ses Cases des Mestres
Nova proposta per aquest estiu: cinema a l’aire lliure al pati de Ses Cases des Mestres. A les 22 h, entrada gratuita Programa complet del cicle: Dijous 15 de juny: Pride Dijous 29 de juny: A cambio de nada Dijous
ag.
10
dj.
22:00 [FilmsiEstels]”La vida de pi”, d... @ Ses Cases des Mestres
[FilmsiEstels]”La vida de pi”, d... @ Ses Cases des Mestres
ag. 10 @ 22:00
[FilmsiEstels]"La vida de pi", d' Ang Lee @ Ses Cases des Mestres
Nova proposta per aquest estiu: cinema a l’aire lliure al pati de Ses Cases des Mestres. A les 22 h, entrada gratuita Programa complet del cicle: Dijous 15 de juny: Pride Dijous 29 de juny: A cambio de nada Dijous