Presentació del Pla de Millora Comercial “Per moltes raons comerç local” a Santa Maria del Camí.

Aquest passat dijous a les 20:30 va tenir lloc a l’edifici de Ca s’Apotecari de Santa Maria del Camí la presentació del Pla de Millora Comercial de Santa Maria del Camí “Per moltes raons comerç local”.

La jornada va esser presentada per la regidora de promoció econòmica Marilena Borràs davant l’assistència dels comerciants interessats. Les tècniques de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears, Marga Vidanya i Bea Pino varen exposar les iniciatives a desenvolupar a Santa Maria del Camí.

Entre aquestes iniciatives destaca la realització d’un pla de formació dirigit als comerços i empreses de Santa Maria del Camí.
Aquest Pla podran realitzar de forma gratuïta cursos relacionats amb idiomes, noves tecnologies, xarxes socials, innovació i màrqueting i d’altres disciplines dirigides a la innovació del teixit empresarial i comercial de Santa Maria del Camí.

El seguiment i planificació del Pla de Millora Comercial de Santa Maria del Camí comptarà amb el recolzament tècnic de l’Agent de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, Llorenç Beltran March, la contractació del qual ha estat possible gràcies a la participació del Servei Públic d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació de l’Estat (SEPE).

Presentació del Pla de Millora

Publicat a General, Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com