Presentació del Pla de Millora Comercial “Per moltes raons comerç local” a Santa Maria del Camí.

Aquest passat dijous a les 20:30 va tenir lloc a l’edifici de Ca s’Apotecari de Santa Maria del Camí la presentació del Pla de Millora Comercial de Santa Maria del Camí “Per moltes raons comerç local”.

La jornada va esser presentada per la regidora de promoció econòmica Marilena Borràs davant l’assistència dels comerciants interessats. Les tècniques de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears, Marga Vidanya i Bea Pino varen exposar les iniciatives a desenvolupar a Santa Maria del Camí.

Entre aquestes iniciatives destaca la realització d’un pla de formació dirigit als comerços i empreses de Santa Maria del Camí.
Aquest Pla podran realitzar de forma gratuïta cursos relacionats amb idiomes, noves tecnologies, xarxes socials, innovació i màrqueting i d’altres disciplines dirigides a la innovació del teixit empresarial i comercial de Santa Maria del Camí.

El seguiment i planificació del Pla de Millora Comercial de Santa Maria del Camí comptarà amb el recolzament tècnic de l’Agent de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, Llorenç Beltran March, la contractació del qual ha estat possible gràcies a la participació del Servei Públic d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació de l’Estat (SEPE).

Presentació del Pla de Millora

Publicat a General, Promoció econòmica i turisme
Pròxims esdeveniments
abr.
30
dg.
tot el dia Dia de la Fira @ Santa Maria del Camí
Dia de la Fira @ Santa Maria del Camí
abr. 30 tot el dia
⇒Tot el dematí: A la Plaça Nova XXV Mostra Industrial, Comercial i Artesanal de Santa Maria del Camí Mostra de vins santamariers Mostra i degustació de Producte Balear Exposició de maquinària agrícola i ramadera Exposició de l’art d’aus de cetreria
maig
1
dl.
tot el dia Dia del Firó @ Santa Maria del Camí
Dia del Firó @ Santa Maria del Camí
maig 1 tot el dia
⇒A la plaça Nova: A les 10 hores: Cursa Solidària Sa Quarterada. Programa a part A partir de les 11 hores: activitats per a Infants. A càrrec del Consell de Mallorca De 11 a 13 hores i de 17 a
maig
6
ds.
19:30 Sa Nit de Sa Bubota presenta Le ...
Sa Nit de Sa Bubota presenta Le ...
maig 6 @ 19:30
Sa Nit de Sa Bubota presenta Le circ du Soler
A les 19.30 hores: plantada de gegants i altres elements festius. Al costat de l’església Parroquial A les 19.45 hores: inici del passacarrers que recorrerà els voltants de la plaça de la Vila on hi haurà ballades de lluïment A
maig
20
ds.
19:00 [Espectacles familiars] Teatre: ... @ Ses Cases des Mestres
[Espectacles familiars] Teatre: ... @ Ses Cases des Mestres
maig 20 @ 19:00
[Espectacles familiars] Teatre: Na Lluna i els lleons, de Teatre de butxaca @ Ses Cases des Mestres
Nova sessió del cicle d’Espectacles Familiars de Ses Cases des Mestres. Na Lluna i els lleons és un espectacle on na Lluna, la cusseta del Professor Sorpreses, es pensa que és una lleona. Qui no ha tengut mai aires de grandesa!
maig
26
dv.
20:00 [Tasts gastronòmics] Cervesa del... @ Ca s'Apotecari
[Tasts gastronòmics] Cervesa del... @ Ca s'Apotecari
maig 26 @ 20:00
Nova jornada del cicle de tasts gastronòmics organitzats per l’OCB i Gastronòmicament amb l’objectiu d’apropar als ciutadans el producte local de qualitat. En aquestes sessions els responsables de les empreses seleccionades us presentaran i us convidaran a tastar uns aliments que es