El regidor Jaume Martí abandona el PSOE i passa a ser regidor no adscrit

El regidor va fer pública la renuncia al partit a la sessió ordinària del ple de la Corporació celebrat ahir

El regidor del PSOE, Jaume Martí, va presentar ahir la seva renuncia a seguir representant al Partit Socialista a causa de la “discrepàncies personals amb la política que defensa actualment el PSOE”. A partir d’ara, Martí, seguirà com a regidor no adscrit de l’Ajuntament de Santa Maria sense vinculació amb cap partit polític.

El PSOE no es trobava sense representació a l’Ajuntament de Santa Maria des de l’any 2007,  que va aconseguir un regidor i que ha mantingut en totes les legislatures posteriors. Abans, havia aconseguit dos regidors a les eleccions de 1979, i un a les del 1987, regidor que perdé als comicis del 1991 i no tornà a recuperar fins el 2007.

Al ple, a més, es va aprovar un reconeixement extrajudicial de crèdit per poder complir amb els pagaments del 2017 que han entrat fora de termini i el traspàs de drets funeraris.

 

 

 

Publicat a Ple de l'Ajuntament
Pròxims esdeveniments
març
3
ds.
19:00 [Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
[Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
març 3 @ 19:00
[Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
Espectacle teatral  basat en el conte “Arturo y Clementina” de l’escriptora Adela Torní. L’obra vol  introduir el tema de la igualtat entre sexes als infants i ajudar a eradicar els estereotips sexistes i la discriminació. És un granet d’arena més en