Tres joves titulats es formaran a l’Ajuntament gràcies al programa Joves Qualificats del SOIB

Els nous treballadors s’incorporaran a l’àrea de Cultura i a la de Medi ambient

Tres joves titulats universitaris s’han incorporat en les darreres setmanes a l’Ajuntament gràcies al programa Joves Qualificats del SOIB. Els nous treballadors tendran un contracte de nou mesos i s’integraran als departaments de Cultura i al de Medi Ambient.

La incorporació d’aquestes joves “permetrà millorar els nostres serveis al ciutadà però, sobretot, els ajudarà a ells a incorporar-se al mercat laboral. Aquesta generació necessita una ajuda i no hem d’oblidar que són el futur de la nostra societat”, ha explicat Colau Canyelles, batle de Santa Maria. En aquest sentit, Canyelles ha remarcat que l’Ajuntament, a través del Punt d’Informació Empresarial, ja coordina diferents programes destinats a fomentar l’ocupació dels joves.

L’Àrea de Cultura incorpora, així,  una persona dedicada a la catalogació i digitalització de l’arxiu municipal. Pel que fa als treballadors que s’integraran dins l’àrea de Medi Ambient, duran a terme tasques d’informació sobre la gestió de residus, així com d’altres relacionades amb l’optimització mediambiental dels serveis municipals.

Enguany és el primer any que l’Ajuntament participa en aquest programa del SOIB, a partir del qual, joves titulats universitaris o d’FP superior, sense experiència ni feina, poden accedir a treballar a diverses administracions públiques. El programa, finançat amb fons del SOIB, del Servei Público de Empleo Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE), millora l’ocupabilitat dels joves a través de l’exercici pràctic dels seus coneixements. Per tal de poder participar en la selecció, els joves s’han d’inscriure Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
 

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Batlia, Educació i cultura, Medi ambient

Contact Form Powered By : XYZScripts.com