Acord entre Serveis Socials i l’Ajuntament de Santa Maria per ampliar la residència amb un centre de dia per a persones amb dependència

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l’Ajuntament de Santa Maria han arribat a un acord per ampliar la residència municipal Cas Metge Rei amb un centre de dia per a persones en situació de dependència. L’acord, que es materialitzarà en un conveni de col·laboració, contempla la rehabilitació d’un edifici en desús annex a la residència, cosa que permetrà ampliar l’espai actual i disposar d’un centre de dia amb 15 places.

Un dels compromisos de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació és que es concertaran totes les places de centre de dia que l’Ajuntament ofereixi i que s’integraran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència. S’ha arribat a aquest acord durant la reunió que es va tancar el passat 14 de novembre migdia entre la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, i el batle de Santa Maria, Nicolau Canyelles.

El cost aproximat del projecte és de 450.000 euros. L’Ajuntament de Santa Maria, que ja té fet el projecte bàsic, licitarà les obres per un import de 380.000 euros, mentre que la Conselleria completarà la inversió fins arribar a l’import total i es farà càrrec de l’equipament del centre.

ajsantamaria1 ajsantamaria4

Publicat a General, Residència de persones majors Cas Metge Rei, Serveis socials municipals

Contact Form Powered By : XYZScripts.com