Alumnes de l’IES presenten els seus projectes per millorar el municipi al Batle

Els alumnes han treballat durant tot el trimestre en l’estudi i redacció de propostes de millores tant per Santa Maria com per Santa Eugènia

Els alumnes de 1r d’Eso de l’IES Santa Maria feren dijous passat la presentació dels seus projectes de millora a un auditori molt especial: Colau Canyelles, batle de Santa Maria i Eliana Benitez, regidora d’Educació, Cultura, Sanitat i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Santa Eugènia.

La feina que exposaren els alumnes és el resultat de tres mesos de feina on els al·lots s’han hagut d’enfrontar a reptes com el treballar en equip, recerca d’informació per analitzar la viabilitat d’alguns projectes o la presa de decisions. Tot amb l’objectiu de sentir-se partícips de les administracions i institucions públiques del seu municipi.

El Batle els va donar l’enhorabona per la feina feta i per l’exhaustivitat del seu treball: “vos demanarem que treballéssiu seriosament,  com a professionals, i heu fet una feina extraordinària en aquest sentit”. A més, es va comprometre a tornar a trobar-se amb ells, després de les vacances de Nadal per donar resposta a les seves peticions i explicar-los en quina situació es troben les seves demanades.

A més, Canyelles, va aprofitar per agrair a l’equip docent l’implicació que han tengut en el projecte i desitjar-los a tots un bones vacances i festes de Nadal.

Publicat a General, IES Santa Maria, Participació ciutadana

Contact Form Powered By : XYZScripts.com