Arriba la XVII Festa del Vi Novell.

Aquest any el dia central és dissabte 30 de novembre.

L’acte institucional d’Agermanament entre El Masroig i Santa Maria del Camí, serà dissabte 23 a les 13h a la sala de Plens de l’Ajuntament.

Com cada any, i aquest ja en fa desset, novembre fa olor de vi. I és que ja tenim aquí un dels esdeveniments santamariers més esperats, la Festa del Vi Novell, la nostra festa del vi.

Amb aquesta festa celebrem que, un any més, el Vi Novell de Santa Maria del Camí torna a estar disponible als cellers locals.

Els actes relacionats amb la festa, comencen divendres 22 de novembre, amb el Concert de Santa Cecília a càrrec de l’Orquestra de Cordes i Banda infantil de l’Escola Municipal de Música Andreu Torrens de Santa Maria del Camí i acabaran dimecres 4 de desembre amb un tast comentat de vins novells santamariers i d’El Masroig. El dia central, serà, com sempre, el darrer dissabte de novembre, en aquest cas dia 30 de novembre, amb la jornada de portes obertes dels cellers, les visites en tren, i els concerts amb la festa del vi i de la tapa el vespre (amb post-festa amb Djs!).

Enguany comptam amb una novetat respecte a altres anys: Santa Maria del Camí i els seus Cellers ens agermanem amb un poble del Priorat català, el Masroig. Amb aquest motiu un grupet de santamariers viatgen fins el Masroig dia 16 i 17 de novembre per a visitar la seva Festa del Vi Novell. I després serem nosaltres els amfitrions i rebrem la visita tant de vinaters com del consistori i d’un grapat de veïnats masrojans.

L’acte institucional d’Agermanament entre El Masroig i Santa Maria del Camí, serà dissabte 23 a les 13h a la sala de Plens de l’Ajuntament.


En aquest enllaç podreu descarregar el programa complet, i molt aviat es repartirà per les bústies del poble.

És una Festa preparada amb molta il·lusió, tant per part de l’Associació de Cellers de Santa Maria del Camí, com per l’equip de govern i la resta de personal de l’ajuntament.
Junts feim poble.



Etiquetat amb: , ,
Publicat a General, Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com