Calendari del procés d’admissió de Primer Cicle d’educació infantil EI “Es Pi Gros” CURS 2021 – 2022.

L’Escoleta municipal Es Pi Gros, com a centre de la Xarxa d’Escoletes Públiques de les Illes Balears, segueix el calendari propi de totes les escoles de titularitat pública i concertada establert per la Direcció General de Planificació i Infraestructures Educatives.

El tràmit administratiu es durà a terme de manera preferentment telemàtica, a través de la pàgina web del Servei d’Escolarització de la Direcció General  de Planificació, Ordenació i Centres.

Per poder iniciar la sol·licitud, es requerirà l’autenticació prèvia de la identitat mitjançant un dels següents sistemes: sistema d’identitat electrònica per a les administracions Cl@ve, codi d’usuari del GESTIB o usuari CAIB, o de manera anònima (amb la combinació del DNI/NIE i el número de mòbil de contacte de l’usuari). 

Si el sol·licitant ha de presentar algun document acreditatiu haurà de demanar cita prèvia al centre escolar.

Calendari curs 2021/22.

  • Presentació de sol·licituds:
    Del 15 al 31 de març de 2021
  • Llistes provisionals d’admesos i puntuacions:
    14 de maig de 2021
  • Reclamacions:
    Del 17 al 19 de maig de 2021
  • Llistes definitives:
    31 de maig de 2021
  • Matriculació
    De l’1 al 16 de juny de 2021
Podeu consultar les novetats importants al procès d’escolarització pel 1r Cicle d’Educació Infantil, els documents necessaris i més informació, AQUÍ.

Aquí trobareu tota la informació oficial sobre el procés d’escolarització: Resolució de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa de 24 de febrer de 2021 per la qual es despleguen determinats aspectes per al curs escolar 2021-2022 dels processos d’admissió i matriculació d’alumnes als centres sostinguts totalment o parcialment amb fons públics i als centres de la xarxa educativa complementària en els nivells de primer cicle d’educació infantil.

Etiquetat amb: ,
Publicat a Educació i cultura, Escoleta Municipal Es Pi Gros, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com