El camí com a element artístic centra la nit de l’art de Santa Maria

Santa Maria torna a celebrar la Nit de l’Art amb una proposta que treu al carrer i a espais no habituals propostes artístiques de diferents disciplines. Enguany, el camí serà un dels grans protagonistes de la nit amb la proposta expositiva “Camins Oberts” que es podrà visitar a la posada de Son Llaüt.

“Camins Oberts” recull peces de Rosa Caterina Bosch, David Campaner, Pep Guerrero, Teresa Matas i Natxa Pomar on el camí, en totes les seves variants, serveix de catalitzador per a la creació. A més, però, a Ca s’Apotecari, es podrà visitar una mostra de les obres d’artistes locals i al carrer hi haurà diferents espais on els artistes convidats podran mostrar la seva obra i el seu procés creatiu.

L’escultura és una disciplina que no podia faltar a Santa Maria. Recollint l’estela de la mostra d’escultura que va desaparèixer l’any passat, a aquesta nit de l’art es podran veure obres de Josep Sirvent, Xavier Llull o Sebastià Bibiloni.

Per altra banda, durant tot el vespre s’han programat actuacions com una lectura poètica de Biel Mesquida, un concert de Victor Uris o l’espectacle de Maria Antonia Oliver, Malmenats.

Per acompanyar l’experiència, també hi haurà una mostra dels cellers locals i gastronomia de la mà de diferents foodtrucks.

Més informació: Caminart. Nit de l’art de Santa Maria del Camí

Etiquetat amb: ,
Publicat a Educació i cultura

Contact Form Powered By : XYZScripts.com