Declaració institucional del Ple de Santa Maria del Camí.

En reconeixement de la feina desenvolupada pels voluntaris i pel personal municipal, en record de les persones afectades per la COVID i totes aquelles que ens han deixat durant aquest període i en agraïment per l’actitud de tots els santamariers i santamarieres.

El passat dia 21 de maig, el Ple de la Corporació va votar per unanimitat l’aprovació de la següent declaració institucional:

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí en Ple expressa la seva gratitud a totes les persones que s’han sumat a la xarxa de voluntariat coordinada des de l’Ajuntament, tant si se’ls ha mobilitzat com si no, així com a totes les persones o comerços que d’una manera o l’altra han contribuït altruista, desinteressada i voluntàriament a què ningú quedi sense resposta a les seves necessitats siguin del tipus que siguin dins el nostre poble.

Volem dedicar un agraïment especial a l’Agrupació de voluntaris de Protecció Civil per a la seva dedicació i tasca incansable, als pagesos i tractores que han col·laborat i col·laboren en la desinfecció dels carrers i a totes les cosidores de mascaretes protectores de tela, la vostra contribució ha fet de Santa Maria un poble més segur, més solidari i més unit i a tot el personal de l’Ajuntament i de la Residència Cas Metge Rei que ha estat sempre al servei dels santamariers i santamarieres.

També un record especial per a totes les persones que han perdut la vida en el combat amb la Covid-19 i especialment per a tots els santamariers i santamarieres que ens han deixat en els temps de confinament. A les seves famílies els hi volem transmetre el nostre afecte i solidaritat en uns moments tan tristos i amb un sentiment compartit, que us traslladam en nom de tot el poble. Així mateix desitjam una recuperació ràpida de totes les persones que encara avui pateixen aquesta o qualsevol altra malaltia.
Manifestam també el ferm compromís d’aquest consistori per tal de garantir l’atenció i serveis a la ciutadania de Santa Maria del Camí, especialment a la més vulnerable. Ens comprometem, alhora, a seguir dedicant els recursos de l’Ajuntament que siguin necessaris -humans, tècnics o econòmics-, per tal de garantir els béns comuns i elaborar els plans i programes necessaris, reajustant, si cal, el pressupost municipal o reorganitzant serveis, per concretar un pla econòmic i social que afronti les necessitats individuals i col·lectives, combati la vulnerabilitat de les persones i famílies i reactivi l’economia local.

L’Ajuntament insta a la GOIB, el CIM i a l’Estat a prendre les mesures adients per tal de protegir la ciutadania i el sistema sanitari públic, assegurant la correcta protecció dels professionals i el subministrament de tot el material necessari per fer front a la pandèmia ara o en un futur si fos el cas. Demanem també a les administracions supramunicipals que prenguin mesures urgents de protecció als treballadors/es, empreses i comerços afectats per la pèrdua de la seva feina o del tancament dels seus negocis per fomentar una reactivació econòmica el més ràpid possible.

Finalment, volem expressar el nostre agraïment a tots els santamariers i santamarieres per la conducta exemplar d’aquests dies passats, i reiteram la necessitat de continuar seguint les recomanacions sanitàries i comunitàries que es van donant en les diferents fases.

                                               Santa Maria del Camí, 21 de maig de 2020                                                        EL PLE DE SANTA MARIA DEL CAMÍ

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Batlia, Ple de l'Ajuntament

Contact Form Powered By : XYZScripts.com