Diada de futbol per la #fira2014

Diumenge dia 27 d’abril va tenir lloc a Santa Maria del Cami, una diada de futbol en motiu de la celebració de la fira del poble. Aquesta activitat forma part del programa de Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca.

Les entitats de futbol participants foren: UEF Sta Maria, UD Pla de na Tesa i Son Sardina. Els equips, participaren a les categories de preinicació i iniciació i es pot dir que va ser una diada on els nins s’ho van passar molt bé ja que l’objectiu era la diversió per aquest esport i inculcar el joc net entre els petits futbolistes.

El públic, ben present en tot moment, va poder gaudir del matí d’esport que els seus infants els hi oferiren i no faltaren els crits d’ànims i les ovacions cap als seus petits jugadors.

Al finalitzar la diada, es va fer entrega de medalles a tots els jugadors i de berenar per recuperar forces després dels partits.

Per finalitzar, agraïm la participació de totes les entitats assistents i sobretot a l’entitat local per la seva bona implicació en l’organització de la diada.












Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com