Editat el llibre «Soler, el bandejat».

El llibre «Soler, el bandejat», l’edició d’un llibre especial coordinat amb la Colla de Gegants de Santa Maria del Camí i per l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, amb el suport del  Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

L’ajuntament de Santa Maria del Camí ha editat el Llibre «Soler, el bandejat» amb la finalitat de retre un reconeixement a aquest personatge popular de la història local.

En Soler el bandejat, a través d’aquest llibre és utilitzat com a fil conductor per conèixer de forma didàctica diferents indrets històrics i patrimonials del poble de Santa Maria del Camí com el Torrent de Coanegra, la Plaça de la Vila i Casc Antic del poble i l’església de la Parròquia.

La edició d’aquest llibre ha estat possible gràcies a la subvenció que el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca va atorgar per un import de 2.000,00 euros. Aquesta ajuda va permetre afrontar les despeses d’edició, impressió, enquadernació, il·lustració i disseny. 

La col·laboració amb el  Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, permet comptar amb la consolidació d’aquest tipus de publicacions dirigides al foment de la cultura popular entre les diferents generacions.

Publicat a Educació i cultura

Contact Form Powered By : XYZScripts.com