El Centre de dia Can Rafel obre les seves portes.

El proper dia 1 d’octubre el Centre de dia Can Rafel obre les seves portes.

El centre ofereix un servei d’estades diürnes amb l’objectiu de prevenir el deteriorament de les persones majors i de donar suport a les famílies cuidadores.

L’equipament municipal està ubicat al carrer Pare Miquel Cabot i es comunica amb la Residència de Persones Majors a través del pati.

Les instal·lacions estan distribuïdes de la següent manera: la planta baixa compta amb una sala polivalent per dur a terme activitats, una sala de descans, un bany adaptat i un pel personal i una zona d’emmagatzemat. Pel que fa al primer pis, hi ha una sala d’activitats, un bany i dos despatxos.

Can Rafel compta amb 15 places, cobertes després d’un exhaustiu procés de selecció fet durant els darrers mesos. Els usuaris aniran incorporant-se progressivament, per afavorir el seu període d’adaptació tant a les instal·lacions del centre com al personal que hi treballa. D’aquesta manera, el proper dimarts dia 1 d’octubre el centre obrirà les seves portes amb els primers quatre usuaris i la resta dels usuaris ingressaran de manera gradual.  

Els usuaris seran atesos per una terapeuta ocupacional i tres auxiliars d’infermeria.

L’horari d’obertura serà de dilluns a divendres, excepte festius, de les 8 a les 18 hores. Els usuaris podran fer ús del centre tant a jornada completa, com només a mitja jornada, segons les necessitats de la família.

Dins els serveis que ofereix el centre, també s’inclou el transport adaptat dels usuaris des de i fins els seus domicilis.

Etiquetat amb:
Publicat a Centre de Dia Can Rafel, Serveis socials municipals

Contact Form Powered By : XYZScripts.com