Entrega de premis del I Concurs d’Aparadors de Carnaval de Santa Maria del Camí

Text i fotos: Mònica García

El passat dimecres 12 de març es va fer entrega dels premis als comerciants participants al I Concurs d’Aparadors de Carnaval. Aquesta primera edició va ser tot un èxit, amb un total de 22 comerços participants.

El jurat, format per el nostre conegut i estimat glossador i expert en folklore i cultura popular Felip Munar, la restauradora Irene Gayà i la gestora cultural i galerista Nadège You, visità els comerços el passat dissabte 8 de març, juntament amb les autoritats,i acompanyats per la batucada Saravà, que animà la festa, i deliberà la decisió, valorant l’originalitat, els materials i la laboriositat.

L’entrega de premis es celebrà a Les Cases dels Mestres, i s’atorgà un diploma a tots els participants. El primer premi fou per a la botiga de moda NOU ESTIL, el segon per al CELLER SEBASTIÀ PASTOR i el tercer per a PIENSOS CA’N PACO. Des d’aquí l’enhorabona a tots el participants per la feina i l’originalitat demostrada i als guanyadors d’aquesta primera edició.

Els resultats d’aquesta activitat dinamitzadora del comerç local han estat molt positius. Els veïnats del nostre poble han estat molt animats amb la proposta i ha estat un tema comentat tant a les botigues com al carrer. La intenció de promoure el comerç local i de fer que la gent visití els nostres comerços i els conegui ha estat aconseguida. La dinamització és una eina important per mantenir vives les petites botigues i la col·laboració dels comerciants és essencial per a que es puguin dur a terme aquest tipus d’activitats.

Enhorabona a tots i llarga vida a les petites botigues!

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com