Dels llargs camins, de Noctàmbuls Teatre

Quan:
22 maig 2016 @ 20:00
2016-05-22T20:00:00+02:00
2016-05-22T20:30:00+02:00
On:
Ses Cases des Mestres
Preu:
14€. Venda d'entrades a Ses Cases des Mestres de dilluns a dijous de 16 a 20h i una hora abans de l'espectacle

Dels llargs camins compren trenta anys de la vida de Gabriel Garau, el darrer batle republicà d’Artà i de com va sobreviure als intents dels falangistes per capturar-lo.

I a partir d’aquesta història tan personal, Dels llargs camins narra la supervivència dels homes republicans que varen romandre amagats durants anys i de les possibilitats actuals per investigar la memòria històrica.

Aquesta obra, explica la mateixa companyia,  “parla de fets reals. Fets reals que van esdevenir aquí prop no fa tant.  El que en ella s’hi relata s’ha extret dels testimonis recollits en la monumental investigació de l’historiador Jaume Morey. No hi ha espai per la ficció. És teatre documental. El que sentireu en aquesta obra són les mateixes paraules que varen ser escrites o dites (i gravades a diferents entrevistes) pels seus mateixos protagonistes o pels que els varen conèixer. L’objectiu és contar les coses com van ser a través dels que les varen veure, i viure, en la mesura de com han pogut ser recuperades. “Dels llargs camins” és una de tantes històries de la nostra darrera guerra.”

Fitxa artística:
Autor: Jaume Miró
Intèrprets: Miquel Àngel Torrens, Joan Manel Vadell, Gabriel Bisquerra, Sebastià Adrover
Música: Marcel Cranc
Direcció: Joan M. Albinyana

 

Publicat a

Contact Form Powered By : XYZScripts.com