Presentació del llibre “En aquesta gran època… les paraules són punys”, de Jordi Martí Font,

Quan:
5 desembre 2015 @ 12:00
2015-12-05T12:00:00+01:00
2015-12-05T12:30:00+01:00
On:
Biblioteca Cas Metge Rei
Preu:
Gratuït
Contacte:
Biblioteca Cas Metge Rei

Presentació del llibre En aquesta gran època… les paraules són punys“, dJordi Martí Font. 

A càrrec de l’autor i del músic Biel Majoral.

Jordi Martí Font és doctor en Filologia Catalana per la URV (2015) també és Màster en Tendències Actuals de l’Estudi dela Literatura (2004) i Màster en Estudis Superiors de en Llengua, Literatura i Cultura Catalanes (2013) per la mateixa universitat. Treballa, des de fa més de deu anys, en l’Ensenyament Secundari públic i ha fet classes de Llengua i Literatura Catalana i Castellana, Llatí i Arts Escèniques.

“En aquesta gran època… les paraules són punys” és un text reflexiu i fragmentari sobre la dominació que s’exerceix a través del llenguatge i les possibilitats de subversió que davant d’aquesta dominació tenim.
L’autor parteix d’una estructura volgudament fragmentària a partir de la qual construeix un fresc sobre dominats i dominadors, sobre les paraules del poder i les de la resistència, sobre els continguts i els continents, sobre els significats i els significants… per demostrar que les paraules i el llenguatge, en principi neutres, sempre tenen amos. En la lluita per l’hegemonia, el llenguatge és central.

Publicat a

Contact Form Powered By : XYZScripts.com