Gran èxit de participació a la IV Festa de l’esport santamarier

  • Les quatre entitats esportives del municipi presenten els seus equips en un espectacular acte que ha acollit quasi 500 esportistes

  • L’Ajuntament reconeix a 80 esportistes locals pels èxits aconseguits la temporada passada

Santa Maria del Camí ha celebrat avui diumenge la IV Festa de l’esport en una gran diada de germanor esportiva. En el nou format d’aquesta festa, les entitats esportives locals han fet la presentació oficial dels seus equips i jugadors i posteriorment l’Ajuntament ha reconegut els èxits dels esportistes locals durant la temporada passada.

La primera a sortir al camp ha estat la UEF Santa Maria que ha presentat els seus equips i l’escoleta. L’han seguida el Club de Basquet Santa Maria, l’altra entitat amb més esportistes del municipi (142). El moment més espectacular ha estat l’entrada dels prop de cinquanta esportistes de l’escuderia l’Ofre i les seves motocicletes. Els 134 tenistes del Santa Maria Tenis Club han estat els darrers a sortir a la gespa.

Acabada la presentació, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Maria ha fet un acte de reconeixement als 80 esportistes santamariers que durant la temporada 2016/2017 varen aconseguir un primer, segon o tercer lloc a un campionat, com a mínim, de Mallorca, o a una lliga, o ascens de categoria.

Els esportistes que en aquesta IV Festa de l’esport han rebut aquest reconeixement són: Marc Mestre Piza (atletisme), Maria Mari Mas (dansa urbana), l’equip Mini Combinat CB Santa Maria/Consell I l’equip Sènior del CB Santa Maria; Jaume Salom Parets (carreres de muntanya); equip amateur de la Uef Santa Maria (futbol); Nuria Llinas, Elena Martinez Matas, Ahinoa Martinez Matas, Maria Ramis Canyelles (gimnàstica artística), Agustí Sastre Caballero (hípica), Jordi Crespi Cañellas, Tomas Piza Adrover, Matias Piza Adrover (motociclisme), Carla Urbano Mari (natació sincronitzada), Lluis Francesc Abat Llompart (natació), Mireia Perez-Roldan Garau i Nuria Castillo Isern (pàdel); Nadia Parra (patinatge); Aina Muñoz Sbert, Xavi Martinez Aguilo, Jaume Barcelo Salvador, Ramon Bover Llabres, Joan Sbert Colom, Tomeu Bauza Mora, Joan Muñoz Sbert, Xavier Sbert Colom, Jaume Barcelo Salvador, Miquel Piza Sbert i Xisco Morro Sart (Tenis). Entre els reconeixements als clubs locals, el reconeixement a l’escuderia l’Ofre pel seu tercer lloc en categoria de clubs al Campionat d’Espanya de Trial 2016.

A l’acte, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Santa Maria, Victòria Pons, ha agraït la feina que fan les entitats esportives del municipi com a eix vertebrador de poble i als pares per educar als seus fills en els valors de l’esport. Als esportistes els ha desitjat “força per encarar aquesta nova temporada, molta sort i sobretot, no oblideu mai que l’important és divertir-se”. Per la seva part, Colau Canyelles, batle de Santa Maria del Camí, ha volgut agrair a esportistes, pares i entitats la feina que fan dia a dia per dur el nom de Santa Maria del Camí  “arreu, amb orgull i dignitat”.

Aquest nou format de la Festa de l’esport ha sorgit de la Comissió municipal d’esports nascuda a iniciativa de la regidoria d’Esports i integrada per representants de totes les entitats esportives del municipi i l’Ajuntament. A través d’aquest òrgan de coordinació, la regidoria vol treballar “d’una manera més coordinada amb tots els agents per donar una millor resposta a les necessitats esportives dels santamariers”, explicà Victòria Pons, regidora d’Esports, quan ens constituí la Comissió.

Llistat complet dels artistes reconeguts pel seus èxits durant la temporada passada

Galería d’imatges de l’acte 

Esportistes reconeguts durant l’acte

 

 

Etiquetat amb:
Publicat a Esports

Contact Form Powered By : XYZScripts.com