Informació sobre el procés d’admissió d’alumnes al CEIP Melcior Rosselló i Simonet (Educació Infantil i Primària – Curs 2020-2021).

El procés d’admissió d’alumnes d’educació Infantil i Primària s’iniciarà el proper 1 de juny amb la tramitació telemàtica.

Passam a compartir la informació que sobre el procés d’admissió d’alumnes d’educació infantil i primària ens ha fet arribar el CEIP Melcior Rosselló i Simonet.

El procés d’admissió d’alumnes d’educació Infantil i Primària per al curs 2020-2021 s’iniciarà el proper 1 de juny amb la tramitació telemàtica, sent la manera més adequada i segura per la situació de crisis social i sanitària actual. Això suposa la presentació de la sol·licitud i la documentació necessària amb un tràmit telemàtic i la consulta de les llistes provisionals i
definitives també telemàticament.
En el cas excepcional que s’hagi de presentar alguna documentació de manera presencial es podrà fer demanant una cita prèvia, al telèfon 971 62 15 47 o per correu electrònic ceipmelciorrossello@educaib.eu. Recordau respectar totes les mesures de higiene i prevenció marcades per els organismes competents.

A la web del servei d’Escolarització de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres (clicau aquí per accedir-hi), podreu trobar tota la informació necessària:

  • la sol·licitud que s’ha de complimentar
  • calendari de tot el procés
  • consulta online de les llistes provisionals i definitives
  • els criteris de baremació

A la pàgina web del centre (clicau aquí per accedir-hi) podreu consultar el llistat de vacants del centre en tots els nivells educatius que s’imparteixen.
Qualsevol dubte que vos pugui sorgir durant tot el procès el podreu consultar telemàticament o per correu electrònic. Seguint normativa no es podrà atendre ningú presencialment sense cita prèvia.

Teniu la circular al complet, amb el calendari del procés d’admissió, informació general i metodologia del centre, en aquest enllaç.

Etiquetat amb: ,
Publicat a CEIP Melcior Rosselló i Simonet, Educació i cultura

Contact Form Powered By : XYZScripts.com