La Nit de l’art dóna el sus a la Fira 2015

Dijous dia 23 d’abril Santa Maria celebra la ja tradicional Nit de l’art en la que s’inauguren les exposicions artístiques que s’ha programat en el marc de la Fira.

La XVIII Mostra d’escultura que es fa a Ses Cases des Mestres comptarà enguany amb obres d’Antoni Miquel Morro, Georgina Gamundí, Jandro, Jaume Espases, José Rua, Josep Maria Sirvent, Laura Pascual, Manolo Coronado, Neale Sanders, Rafael Moreno Brunet, Xisco Rubio i Toni Sans “Nerudín”, coordinador de la mostra.Per altra banda, a la Biblioteca Cas Metge Rei es podran veure les obres de Pep Maür que presenta l’exposició Miratges.

Al Celler Jaume de Puntiró s’exposarà el treball de Joana Cabot amb el títol Brufart. L’artista santamariera presenta una obra pintada amb vi sobre la fusta de les botes del mateix celler.

Sandra Jaume,  amb l’exposició Jugant amb l’art,  presenta una instal·lació multidisciplinar al voltat del fet artístic.

El recorregut institucional acabarà a la rotonda del CEIP Melcior Rosselló on s’inaugurarà una obra de Sebastià Bibiloni en homenatge al vinaters del municipi.

Etiquetat amb:
Publicat a Educació i cultura, Festes i cultura popular, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com