L’Ajuntament contracta 9 treballadors a través del programa SOIB visibles

També participarà en els altres programes de foment de l’ocupació com SOIB dona o Joves Qualificats

L’Ajuntament ha contractat 9 treballadors gràcies al programa Visibles 2018, finançat pel Govern de les Illes Balears a través del SOIB. Aquest programa té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de persones en situació d’atur de llarga durada. Dels 9 treballadors contractats en aquesta edició, 2 s’integraran a la brigada municipal com a picapedrers, 4 com a peons de neteja i tres a l’equip de neteja d’equipaments. Tanmateix, aquest programa vol aconseguir millorar la formació i requalificació dels participants per tal que sigui més fàcil retornar al mercat laboral actual. D’aquesta manera, també reben formació específica per a la recerca de feina.

La gestió del programa es fa des del SOIB amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Maria que sol·licita els perfils prioritaris. A partir d’aquí, i en funció d’uns indicadors establerts per a tots els participants a la convocatòria (habitants del municipi, taxa d’atur del municipi, etc.), s’estableixen un nombre de places a cobrir pel programa i es fa la selecció entre totes les persones de Santa Maria, majors de 35 anys, desocupades, inscrites en el SOIB almenys dotze mesos no consecutius dels divuit mesos anteriors a la contractació, i que no cobrin prestació o subsidi d’atur que responguin als perfils demandats. El contracte és de 6 mesos.

Altres programes per al foment de l’ocupació local

L’Ajuntament participarà també amb altres programes de foment de l’ocupació que organitza el SOIB com SOIB Dona o Joves Qualificats. A més, el Punt d’Informació Empresarial i de Comerç Local de l’Ajuntament de Santa Maria, responsable de la coordinació d’aquests programes, també ofereix altres projectes de foment de l’ocupació com el programa Garantia Juvenil del SOIB, diferents programes de pràctiques per a estudiants d’FP i en el programa de pràctiques per a estudiants santamariers Forma’t a Casa, sorgit dels Pressupostos participatius del 2017. També té disponible una borsa de treball per a empreses locals o de la zona.

El Punt d’Informació Empresarial i de Comerç Local és possible gràcies a un programa que compta amb la participació del Servei Públic d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació de l’Estat (SEPE) i l’Ajuntament de Santa Maria del Camí.

Etiquetat amb: , , , , , ,
Publicat a Batlia

Contact Form Powered By : XYZScripts.com