L’Ajuntament de Santa Maria del Camí ha posat en marxa aquest mes de gener el programa SOIB REACTIVA 2023

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí al transcurs d’aquest mes de gener ha posat en marxa el programa SOIB REACTIVA 2023 promogut pel SOIB, amb un pressupost inicial de 119.972,23 € finançats per Fons Social Europeu Plus (FSE+).

El programa SOIB REACTIVA 2023 es destina a la contractació pública a entitats locals de persones que es troben a l’atur, de les quals una part correspon a menors de trenta anys, mentre que l’altra grup correspon persones desocupades de trenta anys o més, en situació d’atur de llarga durada.

A través d’aquest programa, l’Ajuntament de Santa Maria ha contractat, per un període de 6 mesos un total de 11 persones; 1 auxiliar administrativa destinada a l’àrea de registre de l’Ajuntament, 5 peons de neteja i 3 peons de picapedrer destinats a la brigada municipal i 2 netejadors d’edificis destinats a l’escola CEIP Melcior Rosselló i Simonet. 

Aquestes noves incorporacions duran a terme tasques de reforç als serveis de brigada municipal, neteja d’edificis i l’oficina de registre, amb la finalitat de donar un millor servei i qualitat de les infraestructures i equipaments municipals.

Al 17 de gener es va iniciar el programa amb la benvinguda del batle i els responsables d’àrea, donant el suport i coratge per afrontar les tasques previstes durant aquests sis mesos de contracte.

Publicat a Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com