L’Ajuntament de Santa Maria rep la confirmació de que el solar per el nou institut és apte

El Consell de Mallorca ha confirmat que la parcel·la que cedirà l’Ajuntament té més de 9800 m2

El Consell de Mallorca ha confirmat, una vegada delimitada la parcel·la i expropiacions i amb possibles ampliacions, que el solar que cedeix l’Ajuntament per a la construcció del nou institut té més de 9800 m2, una mida adequada per a les 4 línies que asseguren cobrir les necessitats actuals. Ara, aquestes dades s’han d’acabar de confirmar amb un estudi topogràfic complet però ja s’assegura la

En la darrera trobada entre la batlessa de Santa Maria, Rosa Vich, la comunitat educativa de Santa Maria i Santa Eugènia i la conselleria d’Educació, aquesta es va comprometre a iniciar la redacció del projecte de construcció de manera immediata després de que l’Ajuntament de Santa Maria confirmés la idoneïtat del solar.

Aquest parcel·la es va oferir a la Conselleria l’any 2008 i des d’aquell moment no s’havia rebut cap comunicació sobre la necessitat de determinar la seva idoneïtat. I es que la petició de la construcció d’un nou institut al municipi dura més de 7 anys. Actualment els alumnes de Santa Maria i Santa Eugènia estan ocupant l’edifici de l’anterior escola pública, fent el pati al camp municipal d’esports i ocupant tres barracons a l’exterior de l’edifici.

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com