L’Ajuntament destina 468.000€ a quatre grans obres de millora

Aquesta inversió ha estat posible gràcies a la col·laboració del Consell de Mallorca

L’Ajuntament de Santa Maria ha posat en marxa aquestes darreres setmanes quatre obres de millora i dotació de serveis al municipi gràcies a la col·laboració del Consell de Mallorca a través del Pla d’Obres i Serveis.

EL projecte de més envergadura és la substitució de la xarxa d’aigua potable als carrers Molinets, Santa Margalida i un tram de Joan Mesquida amb un cost de 249.953,33€ i que ha estat adjudicat a l’empresa Aglomsa. Aquest projecte i el de substitució de la canonada existent d’aigua potable i asfaltat del Carrer Sol responen a l’interès de l’Ajuntament en la millora de la xarxa d’aigua per evitar pèrdues i assegurar així un consum més responsable. Aquesta obra s’ha adjudicat a l’empresa VOPSA per un import de 73.786,90 €.

L’altre gran projecte per aquest trimestre és el de la dotació de serveis bàsics (electricitat i aigua) al solar on s’ha de construir el nou IES Santa Maria. L’obra té un 123.469,34 € i s’ha adjudicat a l’empresa VOPSA.

El darrer projecte posat en marxa és el que més beneficis directes donarà als veïnats: la substitució de l’empedrat d’un part de la plaça Nova i una reforma de l’espai d’aparcament. La zona compresa entre el carrer Quarterades i el carrer Batle Bartomeu Simonet patia problemes d’embassament d’aigua quan plovia molt. Amb aquest canvi es millorarà el drenatge de la zona i es regularà l’aparcament en bateria. Aquesta obra ha estat adjudicada a EliteVillaServices

L’Ajuntament de Santa Maria és conscient que moltes de les millores necessàries al municipi pel que fa a obres són impossibles de dur a terme sense la col·laboració d’altres administracions. En els darrers anys, amb les limitacions de la Llei Montoro pel que fa a les inversions municipals la necessitat de col·laboració és imprescindible.

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Batlia

Contact Form Powered By : XYZScripts.com