L’Ajuntament mostra el seu suport a la marxa del 7N amb una banderola a la façana

En el pròxim ple l’equip de govern presentarà una moció en suport a la marxa i a les entitats convocants

L’Ajuntament de Santa Maria ha penjat avui divendres una banderola en suport de la marxa convocada a Madrid per aquest dissabte en contra de la violència masclista. Amb aquest acte simbòlic, Santa Maria ha volgut mostrar el seu compromís en la lluita contra la violència masclista donar i el seu suport a les associacions promotores de la marxa de dissabte.

En aquesta línia, l’equip de govern presentarà en el pròxim plenari una moció amb la que no només es vol fer públic el posicionament institucional contra aquesta xacra, si no també mostrar el compromís de totes les forces per treballar en polítiques inclusives i transversals que ajudin a eliminar aquesta violència i donar eines a les dones que la pateixen per surtir-ne.

“Eliminar la violència de gènere ha de ser una feina de tots i s’ha d’enfocar d’una manera global i això, només es pot fer si començam a considerar la violència contra les dones com una qüestió d’estat”, ha explicat Malena Crespí, regidora d’Educació, Cultura i Igualtat de l’Ajuntament.

Crespí ha avançat també que s’està treballant amb la Direcció Insular d’Igualtat i l’Institut de la Dona per posar en marxa campanyes de conscienciació entre la població més jove. A nivell municipal, l’àrea de Serveis Socials municipal treballa des de fa temps en accions de suport a dones, però incrementarà l’atenció i els recursos en aquest punt.

VIolencia-masclista-pancarta

Alguns dels regidors i treballadors de l’Ajuntament davant la façana de l’Ajuntament

 

 

Publicat a General, Igualtat

Contact Form Powered By : XYZScripts.com