L’Ajuntament oferirà per primera vegada el servei de bibliopiscina

Durant l’estiu es faran obres de remodelació de la Biblioteca de Cas Metge Rei

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí oferirà aquest estiu el servei de biblipiscina a la piscina municipal amb l’objectiu d’apropar el servei als usuaris, principalment al públic infantil. El servei estarà disponible els mesos de juliol i agost, de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h.

Els usuaris tendran a la seva disposició els serveis de consulta de premsa i revistes així com una selecció de llibres. El servei de préstec es mantendrà igual que a Cas Metge Rei

Millores a Cas Metge Rei

La posada en marxa d’aquest servei així com la baixada d’usuaris durant els mesos d’estiu permetran que a Cas Metge Rei, la seu de la biblioteca, s’hi facin diverses accions de millora i reubicació dels espais que poden dur a haver de tancar l’edifici durant unes setmanes.

La Biblioteca de Cas Metge Rei es va inaugurar l’any 1999 després de la rehabilitació del Casal de Cas Metge Rei per acollir les instal·lacions municipals de la Residència i la Biblioteca. Forma part de la Xarxa de Biblioteques del Consell de Mallorca i és una peça molt important de l’oferta cultura del municipi i de la seva dinamització. A més de la custòdia i préstec de llibres i material audiovisual, du a terme activitats pròpies de difusió de la cultura literària com contacontes, club de lectura, presentacions de llibres i manté una forta relació amb els centres escolars del municipi per tal d’acostar el servei als més petits.

Publicat a Biblioteca Cas Metge Rei, Camp Municipal d'Esports Antoni Gelabert, Educació i cultura

Contact Form Powered By : XYZScripts.com