L’Ajuntament torna a donar suport al comerç local amb la campanya “Aquest estiu… frescoreta mediterrània”

La companya estarà activa fins a finals de juliol i es podran guanyar bosses confeccionades amb teles de llengues

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, torna a col·laborar un any més amb la campanya que organitza PIMECO entre els establiments locals per promocionar el petit comerç. Avui dematí a Ca s’Apotecari, Marilena Borràs, regidora de Promoció Econòmica, Colau Canyelles, Batle de Santa Maria i Bernat Coll, president de PIMECO, han presentat la campanya “Aquest estiu… frescoreta mediterrània”, una iniciativa de la patronal del comerç que vol engrescar al públic a comprar al petit comerç.

Marilena Borràs ha volgut destacar la importància del petit comerç en un municipi com Santa Maria: “és responsable, fomenta la contractació local i els beneficis es reverteixen al municipi”. A més, Borràs ha destacat que el comerç, per un municipi com Santa Maria, “és vida i li dóna caràcter i personalitat”. Per altra banda, Bernat Coll ha explicat que aquesta campanya “volem que també sigui una manera que el comerciant pugui premiar la fidelitat dels seus clients”.

Durant aquests dies tècnics de PIMECO procediran a repartir el material promocional entre els comerços locals i entre els premis que podran guanyar els compradors hi ha diferents models de ventalls i bosses de tela de llengües.

Etiquetat amb:
Publicat a Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com