L’artista Joan Aguiló pinta un mural al CEIP Melcior Rosselló

La intervenció ha estat possible gràcies a l’aportació econòmica de l’AMIPA del centre i de l’Ajuntament

L’artista Joan Aguiló, conegut pels seus realistes murals de gran format, ha deixat una mostra del seu art a Santa Maria, concretament a una de les partes del centre Melcior Rosselló.

La iniciativa és el resultat de la feina que han fet els alumnes de 6è durant tot l’any al voltant del projecte de centre Art Viu. Els alumnes decidiren treballar l’art urbà com a mostra artística i varen conèixer diferents projectes d’intervencions urbanes i, fins i tot, feren una visita guiada a Palma amb els artistes.

Arran de la descoberta d’aquestes manifestacions es varen posar en contacte amb Joan Aguiló per demanar-li si podria fer una intervenció al centre. L’aportació econòmica necessària per poder finançar el projecte va anar a càrrec de l’Ajuntament i de l’AMIPA del centre.

Els alumnes també participaren en el procés, ja que foren els responsables de preparar el mural i participar en la tirada de globus de pintura que havia de determinar el perfil a pintar.

Joan Aguiló es va mostrar encantat de participar en el projecte i de tot el projecte de centre, ja que “mostrar als alumnes noves formes d’encarar els processos creatius és una iniciativa molt necessària”.

Etiquetat amb: , , ,
Publicat a Educació i cultura

Contact Form Powered By : XYZScripts.com