L’homenatge a Benet Mas centra el primer CaminArt, la nit de l’art de Santa Maria del Camí

Música, foodtrucks i el vi dels cellers locals completaren una nit plena de disciplines artístiques

Santa Maria del Camí va estrenar ahir divendres el nou format de la seva nit de l’art amb CaminArt, un esdeveniment que vol treure l’art al carrer i mostrar-lo en espais no convencionals. Fins ara aquesta cita cultural s’havia organitzat en el marc de la fira de primavera, “però ja es era hora de que tingués una cita pròpia i aconseguir el protagonisme que es mereixia”, explicà Malena Crespí, regidora de Cultura, Educació i Igualtat.

La nit l’obrí un recital poètic de l’escriptor Biel Mesquida i el músic Gori Negre que homenatjava l’obra de Ramón Llull. A partir d’aquí començaren a obrir-se patis i cotxeres del carrer de l’Esglèsia i del casal de Ca s’Apotecari per donar cabuda a les obres dels més d’una 70 d’artistes que participaren a la mostra.

El primer CaminArt va voler retre homenatge a l’artista local Benet Mas, ceramista conegut per les seves ocarines i mostrar part de la seva enorme producció artística més be desconeguda entre el públic. Així, en el pati de Son Bieló es va poder veure una mostra de la seva obra, la projecció d’un documental i un concert d’ocarines dirigit pel també ceramista Toni VIch.

Per completar l’oferta de CaminArt, a la plaça Escola Can Capó es va habilitar un espai gastronòmic on els visitants pogueren gaudir del vi dels cellers locals i el menjar de diferents foodtrucks.

 

Repercursió als mitjans de comunicació

Publicat a Educació i cultura, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com