La Mostra de Teatre Amateur premiarà el millor actor, actriu, obra i el públic triarà el premi especial

El jurat estarà format pels santamariers Francisca Coll i Joan Forteza i l’actriu Neus Nadal

La quinzena edició de la Mostra de Teatre Amateur de Santa Maria del Camí, que se celebra durant el mes d’octubre, ha arribat plena de novetats: a partir d’enguany s’atorgaran premis al millor actor, a la millor actriu i a la millor obra. A més també hi haurà un premi especial del públic.

El jurat responsable de donar els premis estarà format per Francisca Coll, una santamariera que ha tengut molt de pes dins l’escena del teatre amateur a Mallorca, Joan Forteza, actor amateur santamarier amb una llarga carrera i Neus Nadal, actriu professional formada a l’ESADIB, directora i autora teatral.

Pel que fa a la programació, les obres que es podran veure són: Ca Nostra, de Joan Mas, interpretada per l’Associació Cultural Es Seregall (1 d’octubre); Una flor no fa estiu, de Xisca Montserrat, interpretada per la companyia Fora Nirvis (8 d’octubre); Confusions, d’Ibull Teatre (15 d’octubre); Entremesos, de Llorenç Moyà, interpretada per UOM Teatre (22 d’octubre) i  Borinades (29 d’octubre) a càrrec del grup jove de la companyia Mal Papers. En aquesta darrera sessió de la mostra, s’entregaran els premis del certamen. Totes les funcions són a les 20 h a Ses Cases des Mestres.

Per altra banda, enguany, els assistents més fidels podran gaudir d’un abonament per a tota la mostra i per 15 € podran veure les 5 obres programades.

 

Etiquetat amb: , , ,
Publicat a Educació i cultura

Contact Form Powered By : XYZScripts.com