Música, teatre, contes i, com no, cinema: nova programació del Cicle Espectacles Familiars

La nova programació abarca fins el mes de maig i cada mes hi haurà un espectacle i la projecció d’un film

La nova programació del Cicle d’Espectacles Familiars ja ha sortit del forn i aquesta vegada ho fa amb un oferta que arriba fins a finals de maig. “Aquesta vegada hem fet un esforç per fer una programació més llarga i facilitar així que estigui més temps exposada i arribi a més públic”, ha explicat la regidora de Cultura, Malena Crespí.

L’oferta teatral començarà amb la Doctora Butxaca i l’espectacle de Centimet Teatre Cantant Animalades II. La Doctora Butxaca ja va ens va visitar el trimestre anterior i vàrem poder gaudir de les seves aventures com a veterinària d’uns animals molt especials.

El mes de març arribarà El Qüentilador de l’Ós Mandrós, un reconegut narrador oral que es capaç de recrear només amb la paraula tota la màgia que hi ha darrera un llibre.

El concert didàctic i molt participatiu de Music Cinema Trio, Magic Dreams i  la història de la companyia Teatrix, Les Aventures d’en Rotget, el famós bandoler conegut com el Robin Hood mallorquí, tancaran la proposta teatral els 16 d’abril i el 21 de maig respectivament.

Pel que fa al cinema, la programació comença amb els èxits d’animació Ice Age i Ratatouille el 30 de gener i el 20 de febrer. Ja el mes de març, es podrà veure Paddington, una bella història sobre les aventures d’un ós peruà que arriba a Londres a cercar una vida millor. L’esbojarrada Charlie y la fàbrica de chocolate, de Tim Burton es podrà veure el 2 d’abril i ja per acabar el cicle, dia 28 de maig, es projectarà Atlantis, l’imperi perdut, de la productora Disney.

Cicle-familiars-2016

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Educació i cultura, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com