Nicolau Canyelles, nou president de la Mancomunitat del Raiguer

El nomenament ha estat aprovat per unanimitat en un ple extraordinari celebrat avui dijous

Nicolau Canyelles, batle de Santa Maria del Camí ha estat nomenat avui president de la Mancomunitat del Raiguer, després de la renúncia de Liniu Siquier, anterior presidenta, a la batllia de Búger.

Canyelles ha remarcat la importància del paper de la Mancomunitat “que tanta feina ha fet en la modernització dels serveis dels municipis de la zona, així com l’autonomia que ofereix, ja que són els mateixos municipis el que s’organitzen segons les seves necessitats”.

Entre els principals reptes amb els quals es troba la feina diària de la Mancomunitat destaca la introducció i gestió del sistema de bossa vermella en el servei de recollida de fems, així com el disseny i coordinació d’eines i programes de caràcter social, un col·lectiu que a escala municipal no pot rebre la resposta que necessita, però al que si que se li pot donar un millor servei a nivell mancomunat.

La Mancomunitat del Raiguer, constituïda com entitat supramunicipal l’any 1981, està integrada pels onze municipis de la comarca centre-nord de l’illa de Mallorca, que s’estenen paral·lelament a la Serra de la Tramuntana des de Marratxí fins a Campanet, passant per Santa Maria del Camí, Consell, Alaró, Binissalem, Lloseta, Mancor de la Vall, Selva, Búger i Inca. La seu està ubicada al municipi de Binissalem i actualment la Mancomunitat exerceix competències en diferents matèries i ofereix als diferents municipis serveis com la recollida selectiva de residus, la neteja i manteniment de camins, serveis d’ocupació, educació per a persones adultes, serveis de caràcter social i comunitari, entre altres.

 

Etiquetat amb: , , ,
Publicat a Batlia

Contact Form Powered By : XYZScripts.com