Nova temporada a Ràdio Rebull

L’emissora local combina l’emissió musical amb programes temàtics en directe

Ràdio Rebull, l’emissora local de Santa Maria del Camí, que podeu escoltar al 101.8 de l’Fm, ha arrencat aquests dies una nova temporada. L’emissora ens ofereix enguany una proposta programàtica que consolida les novetats que s’han anat introduint els darrers mesos i seguirà combinant la música amb els programes temàtics en directe.

El Camí del Rock, cada dilluns a les 19 h, serà l’encarregat d’obrir la setmana de programació en directe. Un programa dirigit per Manu Galmes Rigo amb la col·laboració del Casal de Joves s’Estació. Un repàs a l’actualitat, les curiositats i les efemèrides del món del rock.

El dimarts és l’hora dels més joves amb Es corral des Jovent. Un altre programa nascut de la mà del Casal de Joves on Marc VichJavier Garcia i Manu Galmes Rigo fan un repàs a l’actualitat i tracten temes d’interès pel jovent amb un punt de vista ben esbojarrat. A les 18.30 h.

L’actualitat local arriba el dijous, a les 17.30 h, amb Catalina Martorell. Des del programa Primera mà, analitza a través d’entrevistes dels temes més importants del nostre poble.

I tot, emmarcat amb una programació musical que li dóna continuïtat a la programació.

Podeu escoltar la al 101.8 de la Fm o en línia a través de radionomy. També estan disponibles a ivoox els programes ja emesos.

Etiquetat amb: , , , ,
Publicat a Casal de Joves s'Estació

Contact Form Powered By : XYZScripts.com