Per unes festes amb seny, nova campanya municipal de conscienciació sobre les drogues

L’Ajuntament posar en marxa una nova campanya per evitar els abusos durant les festes

L’equip gestor del Pla Municipal d’Actuacions sobre Drogodependències ha dissenyat una nova campanya de conscienciació de cara a les festes Patronals de Santa Margalida sobre els perills de l’abús de l’alcohol i altres drogues i la necessitat de viure les festes amb civisme.

La campanya té com a eixos de comunicació la  llibertat per triar i al civisme. Així doncs s’ha redactat un catàleg de bones pràctiques que es repartirà durant les festes i s’han dissenyat diferents peces promocionals amb frases directes sobre la necessitat de fer un consum responsable i cívic.  La campanya estarà present durant totes les festes i en tots els espais festius amb la intenció d’arribar al màxim de públic possible.

Algunes aplicacions de la campanya Per unes festes amb seny

El Pla Municipal d’Actuacions sobre Drogodependències és una eina dirigida des dels Serveis Socials municipals en la que participen diferents agents socials i que té com a objectius reduir la demanda a través d’accions formatives en diferents àmbits, reduir els danys i afavorir la rehabilitació i reduir l’oferta al nostre municipi. L’equip que desenvolupa aquesta pla està format per tècnics de l’Ajuntament adscrits a les àrees de Joventut, Cultura, Educació, Esports, Serveis Socials i Policia; un representant del centre de salut, un representant dels centres educatius i un representant de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials. 

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Festes i cultura popular, General, Serveis socials municipals

Contact Form Powered By : XYZScripts.com