El ple aprova la reestructuració dels preus de la piscina municipal

Per als santamariers es mantindran els imports de l’any passat gràcies a l’increment de les bonificacions

El ple ordinari de l’Ajuntament que es va celebrar ahir dijous va aprovar per unanimitat la reestructuració dels preus de la piscina municipal a través de la modificació de l’ordenança de preus d’ús de les instal·lacions esportives municipals. Aquest canvi es va justificar en l’increment dels costos de manteniment i la necessitat de mantenir cert equilibri entre despeses i ingressos del servei. Acompanyat d’aquests increments de preus, el ple també aprovà un pujada de les bonificacions per a residents. Així, els preus aprovats ahir són els següents:

  • Entrada de dia per a menors de 12 anys: 6 €. Residents, gratuïta
  • Entrada de dia per a majors de 12 anys: 10 €. Residents, 2 €
  • Abonament de temporada per a menors de 12 anys: 60 €. Residents, gratuït
  • Abonament de temporada per a majors de 12 anys: 120 €. Residents, 15 €
  • Abonament familiar: 320 €. Residents, 40 €

La proposta va rebre el suport de totes les forces polítiques del ple.

Mocions

En el ple es varen presentar dues mocions a iniciativa de l’equip de govern: l’adhesió del municipi a l’any Llompart, l’adhesió a la Plataforma per un bon finançament per a les Illes Balears. A més, Mes i Movem varen presentar una moció per a la defensa de la desaparició de la bretxa salarial entre dones i homes.

L’adhesió a l’any Llompart es va motivar per a la importància de la seva obra i per la relació que va tenir amb el municipi a través de l’estudi de l’obra i amistat amb Miquel Dolç i del pare Josep Capó. Es va aprovar per unanimitat.

L’adhesió a la Plataforma per un bon finançament per a les Illes Balears va rebre el suport de Mes, Movem i el regidor no adscrit Jaume Martí. El Partit Popular es va abstenir, ja que “estant totalment d’acord amb la proposta, la nostra agrupació està treballant per altres vies”, explicà Teresa Cañellas.

La moció per a la defensa de la desaparició de la bretxa salarial entre homes i dones es va aprovar amb els vots a favor de Mes, Movem i el regidor no adscrit Jaume Martí. El Partit Popular va votar en contra motivat perquè en l’exposició de motius es citaven unes declaracions del President Mariano Rajoy. Teresa Cañellas explicà que consideraven citar aquestes declaracions com una “actuació totalment demagògica”, ja que altres membres del Govern n’havien fet d’altres d’acord amb la lluita contra la bretxa salarial. Teresa Cañellas va proposar que s’eliminessin de la moció per votar favorablement, al que es varen negar els partits motivadors de la moció.

 

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com