El poble ret homenatge als seus majors

Aquest dissabte s’ha celebrat  el 66è Homenatge a la Vellesa

L’Església Parroquial de Santa Maria del Camí ha estat l’escenari de la festa homenatge als majors de Santa Maria del Camí. L’acte, organitzat pel Patronat de la vellesa de Santa Maria i amb el patrocini de l’Obra Social La Caixa i de l’Ajuntament de Santa Maria, vol honrar i felicitar als majors santamariers.

Guillem Martorell, president del Patronat ha començat l’acte donant una sèrie de xifres sobre aquest sector poblacional al nostre municipi: 402 persones majors de 80 anys varen ser convidades a l’acte, de les quals només hi ha participat una mica més de la meitat.

Menció especial han tengut a l’acte Pep Salom , i Maria Pizà, el matrimoni amb més anys de casats del municipi, que fa 68 anys que es varen casar; Rafael Comas, com el padrí de més edat del municipi, que va néixer l’any 24 i na Llucía Sans Sans, que té 98 anys.

El batle de Santa Maria del Camí, Colau Canyelles, ha volgut destacar la importància de les persones majors en la construcció de la societat actual i el seu actiu paper a la vida del poble que ha permès mantenir la idiosincràsia de Santa Maria.

Publicat a Batlia

Contact Form Powered By : XYZScripts.com