Presentació de l’obra guanyadora del II Concurs de cartells de la Festa del Vi Novell.

Ahir dijous, es va presentar a les bodegues Macià Batle l’obra guanyadora del II Concurs de cartells de la Festa del Vi Novell 2019, que aquest any celebra la seva 17a edició.

Varen participar a l’acte representants d’alguns dels cellers locals (Macià Batle, Sebastià Pastor, 7103 Petit Celler, Jaume de Puntiró i Àngel), la regidora de l’àrea i el Batle, que donaren l’enhorabona a l’autora de l’obra, n’Aina Machado.

N’Aina, artista santamariera, va estudiar disseny a Barcelona, i s’especialitzà en l’àrea de producte, encara que té una visió bastant àmplia tant de disseny gràfic, com de producte i d’espais. Li agrada treballar amb tècniques manuals i combinar-ho amb eines digitals.

I el seu estil funciona, ja que no només és la segona vegada que guanya el concurs del cartell de la Festa de Vi Novell, sinó que els seus dissenys també s’han fet servir per a les camisetes de les festes d’estiu durant els darrers quatre anys.

En aquesta obra, n’Aina ha utilitzat una tècnica analògica que es diu “Cianotípia”, un procediment d’impressió de fotografies del segle XX, amb el s’obtenen resultats de color blau intens. Va portar a terme la tècnica amb temes vegetals, i va seleccionar el raïm i el brot de pi, com a símbols de la festa del Vi Novell. Després es van digitalitzar les làmines i la combinació d’aquests dos elements va marcar la proposta final.

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com