Reobertura dels parcs infantils.

Durant les desinfeccions diàries (entre 7 i 9h i entre 12 i 14h), els parcs estaran tancats als usuaris.

Des d’ahir dimarts, l’Ajuntament està reobrint els parcs infantils del poble que romanien precintats des de que es va decretar l’estat d’alarma per la COVID-19. Ara mateix, ja tenim oberts els dos parcs de la Plaça Nova, el de la Plaça de Ca n’Orell, el de la Plaça Bartomeu Horrach, el de l’Av. de Jaume III i el del Carrer Mestre Miralles. Durant aquesta setmana es reobrirà la resta.

Des d’ahir es treballa en la neteja i desinfecció d’aquests espais infantils, per a obrir-los complint amb totes les mesures sanitàries i de protecció necessàries, desinfectant de manera més intensa les superfícies de contacte més freqüents (bancs, baranes, reposabraços, etc.).

Per complir amb la normativa autonòmica vigent (Decret 4/2020, de 12 de juny, de la presidenta de les Illes Balears), a partir d’ara i fins nou avís, es duran a terme dues desinfeccions diàries, una a primera hora, entre les 7 i les 9h i una altra entre les 12 i les 14h. Durant aquest horari, els parcs estaran tancats als usuaris, per motius de seguretat.
A més, recordam que és imprescindible seguir unes normes d’ús d’aquests espais: netejar-se les mans abans d’entrar i en sortir del parc, complir les mesures de distanciament social i la utilització de mascaretes pels majors de sis anys quan no es pugui mantenir la distància recomanada de 2 metres.

Etiquetat amb: , ,
Publicat a General, Sanitat

Contact Form Powered By : XYZScripts.com