Restriccions de trànsit degut a la segona fase de la reconducció de les pluvials de la Plaça Hostals

Les restriccions començaran dimecres 6 i duraran un màxim d’un mes

La segona fase de les obres de reconducció de les aigües pluvials de la Plaça Hostals començaran, segons els Consell de Mallorca, encarregat d’aquesta part de l’obra, el dimarts 5 amb la instal·lació de la tuberia provisional fins al carrer Miquel Dolç.

A partir de 6 de maig ja està prohibit aparcar al carrer Batlle Gabriel Bibiloni, encara que tots els veïnats podran accedir als seus aparcaments particulars. L’empresa i el servei de Policia local han establert rutes alternatives que variaran en funció de l’evolució de les obres. Per això vos demanam que sigueu molt respectuosos amb les indicacions provisionals de circulació.

Aquestes restriccions, així com les rutes alternatives de circulació es mantindran, segons previsions de l’empresa concesionaria, un mes.

Asfaltat carrer Batle Pere J. Juame Pons

Els dies 7 i 8 de maig també es farà l’asfaltat definitiu del Carrer Batle Pere J. Jaume Pons, eix central de la primera fase de les obres.  Per aquesta raó s’han establert vies alternatives, com ja es va fer durant les obres, tant per entrar com per sortir del poble via autopista.

Sabem que aquestes restriccions no són fàcils i pregam que disculpeu les molèsties que vos puguin ocasionar, però amb elles es resoldrà, per fi, el gran problema d’embassament d’aigua a la Plaça Hostals.

A més, l’Ajuntament resta a la vostra disposició i per qualsevol dubte, podeu comunicar-vos amb el Consistori al telèfon: 971620131, extensió 1.  

Publicat a General, Obres municipals

Contact Form Powered By : XYZScripts.com