Santa Maria ha contractat un total de 16 persones a través del programa SOIB REACTIVA 2020.

Un total de setze persones han estat contractades a jornada completa per l’Ajuntament de Santa Maria del Camí a través del Programa «SOIB REACTIVA 2020» que es va posar en marxa al passat 29 de desembre . Posteriorment a la finalització d’aquest període de quatre mesos es contractaran onze persones més al mateix període, essent un total de vint-i-set les persones que formaran part d’aquest programa.

Aquests treballadors duen a terme tasques de neteja de la via pública del casc urbà i el Polígon de Son Llaüt, la rehabilitació i millora d’edificis públics i la neteja d’edificis municipals a més de comptar amb una treballadora social que donarà suport a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.

La subvenció per part del SOIB ha estat d’un total de 190.546,33 euros, essent aquest projecte promogut pel SOIB i cofinançat amb fons provinents del Fons Social Europeu en el marc dels programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014- 2020, amb fons provinents de l’Estat a través de Conferència Sectorial i amb fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

Publicat a Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com