Santa Maria reconeix als seus esportistes amb la Festa de l’esport

Davi Muntaner, veïnat de Santa Maria, va fer entrega del maillot de Campió del Món al poble

L’auditori de Ses Cases des Mestres es va omplir d’esportistes per celebrar la II Festa de l’esport santamarier, una cita amb la que l’Ajuntament vol reconèixer els esportistes i associacions locals que han aconseguit algun campionat durant l’any. A més, tal com va senyalar Rosa Vich, batlessa de Santa Maria, “és una oportunitat per potenciar l’esport base no només com creador de campions si no també com a filosofia per educar als més petits”.

A més, el ciclista David Muntaner, veïnat de Santa Maria, va entregar el seu maillot de Campió del Món a l’Ajuntament i el va dedicar a tots els esportistes i directius que treballen en la promoció de l’esport entre els més petits.

En total els guardonats foren 30 esportistes i 5 associacions esportives.

Esportistes guardonats:

Arts Marcials: Yosra Pons Mansouri, Aina Roig Serrano, Paula Roig Serrano, Zihan Jian, Albert Ferrer Galmés, Andreu Vendrell Vives, Mohamed Pons Mansouri, José Francisco Cerdà Tomàs, Jordi Pisà Ferrer, Albert Mas Pons, David Pulido Garcia, Ian Mateu Borràs, Sergi Mateu Borràs, Vijay Soler Soler

Atletisme: Marc Mestre Pizà i Toni Roldán Mercadal

Automobilisme: Llorenç Rubí Barceló

Bicicleta de muntanya: Jofre Pisà Canyelles

Ciclisme: Elisabeth Llabrés Ferrer, Helena Romero Alonso, David Muntaner Juaneda

Gimnàstica: Ainhoa Martínez Matas, Elena Martínez Matas, Araceli Pérez Morro, Núria Llinàs Parets, Jaume Mari Gorreto, Jesús Mari Gorreto, Núria Novo Estrany i Pau Fullana Company

Tennis: Isabel Adrover Gallego

Associacions i clubs esportius guardonats:

Gimnàs KO GYM: per formar a grans campions i per el reconeixement que va obtener el seu entrenador d’estar entre els 300 professionals d’arts marcials d’Europa.

Penya ciclista Antoni Gelabert: pels èxits dels seus corredors

UEF Santa Maria: per haver aconseguit l’ascens a segona regional del seu equip amateur

Escuderia l’Ofre: pels tres campionats de Balears aconseguits pels seus pilots així com a reconeixement a la feina feta en la creació de l’espai d’entrenament de trial de Son Llaüt.

Publicat a Esports, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com