Segona Convocatòria d’ajudes extraordinàries i a fons perdut per a empreses que desenvolupen l’activitat econòmica a Santa Maria del Camí per pal·liar els efectes de la Covid-19 en els sectors econòmics.

Avui dimarts 2 de desembre s’ha publicat al BOIB núm. 166 de 2 de desembre la convocatòria i les bases definitives de la Segona Convocatòria d’ajudes extraordinàries a empreses per pal·liar els efectes de la Covid-19. Aquesta convocatòria va ser aprovada en Ple en sessió ordinària celebrada el passat dia 25 de novembre de 2021.

Les sol·licituds i la documentació s’han de presentar, a través d’un correu electrònic a:
subvencions@ajsantamariadelcami.net o de forma presencial al registre de la seu de l’Ajuntament de Santa Maria
del Camí, Plaça de la Vila, 1. El termini de presentació de sol·licituds és des de dia 3 de desembre fins a dia 22 de desembre de 2021.


Podeu trobar les bases per a consultar quins documents es necessiten i la resta d’informació d’aquesta convocatòria descarregant el BOIB corresponent en format pdf aquí: Segona Convocatòria d’ajudes extraordinàries i a fons perdut per a empreses que desenvolupen l’activitat econòmica a Santa Maria del Camí per pal·liar els efectes de la Covid-19 en els sectors econòmics.

També trobareu els documents a l’apartat d’Ajuts i Subvencions d’aquesta pàgina web: AJUTS I SUBVENCIONS.

Publicat a Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com