Un tast de vins locals i l’exposició Vinyòvol, activitats locals del WineDays 2017

Enguany l’amfitrió d’aquest programa de promoció de turisme enològic és Santa Eugènia

Els WineDays 2017 faran aturada a Santa Maria el dimarts 16 amb un tast de vins de barrica dels cellers santamariers. Dirigit pel sommelier local Toni Vich, aquest tast servirà per mostrar els vins locals de més elaboració com són els que han passat per barrica de fusta. Una oportunitat per conèixer els vins més robusts i treballats dels cellers locals, molt enfora del tradicional i ja conegut vi novell.

Completa l’oferta específica del món del vi l’exposició “Vinyòvol. Dibuixos i paraules” de Joana Cabot. Aquesta exposició recull els dibuixos originals de les il·lustracions del llibre Vinyòvol de Pere Calafat, un exhaustiu diccionari vitícola mostra del paper del vi en la construcció del nostre llenguatge.

Aquest esdeveniment també és una oportunitat pel comerç i la restauració local, ja que són molts els turistes i visitants que arribaran al nostre municipi per visitar els nostres cellers.

WineDays Mallorca és un programa de promoció del turisme enològic de l’àrea d’influència de la DO Binissalem organitzat pel consell regulador. Durant nou dies els municipis, cellers i bodegues de la DO organitzen tot tipus d’activitats mostra del potencial turístic de la zona.

Santa Maria ja el poble amfitrió de l’esdeveniment l’any 2015

 

Etiquetat amb: ,
Publicat a Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com