Trenquem mites: actes amb motiu del Dia de la dona a Santa Maria

L’acte central serà el dijous, a les 19 h, a Ca s’Apotecari

La regidoria d’Igualtat ha organitzat una setmana d’actes amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona. Sota el lema Trenquem Mites, s’han organitzat activitats dirigides a diferents públics i donar ressò a la lluita per a la igualtat entre homes i dones.

L’acte central serà la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona que es farà el mateix dijous 8 de març a Ca s’Apotecari, a les 19 h. Just abans, a les 17 h, es durà a terme un cine fòrum al voltant del film “Pago Justo”, que recrea la reivindicació de les treballadores de l’empresa Ford per aconseguir la igualtat salarial amb els homes a l’Anglaterra dels anys 60.

El mateix dia, el sindicat STEI, ha convocat una concentració a les 12.30 h davant l’Ajuntament.

El públic infantil és un dels altres sector objectius d’aquesta programació. Amb l’objectiu de donar eines per a la reflexió sobre els estereotips de gènere, s’ha programat un contacontes per dissabte dia 9 a Ses Cases des Mestres: “La princesa rebel”. A més, el passat dissabte, el Cicle d’Espectacles Familiars es va unir a la reivindicació del 8 de març amb l’espectacle “Vola, Valentina”, de la companyia Centiments Teatre.

En col·laboració amb el Consell de Mallorca s’ha programat pel divendres 9 un taller sobre salut mental i estereotips de gènere que es farà a Ses Cases des Mestres. Amb el títol “Les dones tenim raons per estar dels nirvis”, es tractarà sobre els efectes que tenen sobre la salut mental de les dones les desigualtats socials entre homes i dones. 

 

Etiquetat amb: ,
Publicat a Igualtat

Contact Form Powered By : XYZScripts.com