La comissió d’avaluació aprova 6 de les 15 propostes presentades als pressupostos participatius

La comissió avaluadora de les iniciatives ciutadanes presentades a la convocatòria de pressupostos participatius del 2017 ha aprovat 6 de les 15 propostes amb un import de 77.700 €, dels 100.000 € destinats a la partida.

Les iniciatives aprovades són:

  • Projecte Les arrels del poble. Proposta per a la promoció de la cultura popular a Santa Maria, presentat per la Colla de Gegants de Santa Maria amb un cost de 17424 € (IVA inclòs)
  • Projecte Serveis d’assessorament psicològic esportiu, presentat conjuntament per la UEF Santa Maria i el CB Santa Maria, amb un import de 8640 € (IVA inclòs)
  • Projecte Millores de les instal·lacions, presentat per la UEF Santa Maria, amb un pressupost de 33406,89 € (més IVA)
  • Projecte formatiu Curs de monitor de temps lliure i de socorrisme per a joves, presentat per Xisca Sastre Benestar, amb un import combinat de 3932 € – 1500 € (més IVA)
  • Projecte Instal·lació de taules de ping-pong als espais públics, presentat per Joana Benestar, amb un import de 885 € (més IVA)
  • Projecte Beques de formació pràctica a empreses per a estudiants universitaris i de formació professional del municipi, presentat per Josefa Nuñez Castillo, amb un import de 12000 € (IVA inclòs)

Queda pendent la proposta presentada per l’AMPA de l’escola Ramon Llull que demanava una actuació sobre un equipament del qual ella no és propietària. En el cas que es pugui arribar a un acord amb la propietat, es podria dur a terme.

La comissió es va reunir el passat dia 21 de juliol i està formada per un membre de cada un dels partits amb representació (Victòria Pons, com a regidora de Mes; Andreu Jaume, com a regidor del PP; Jaume Martí, com a regidor del PSOE i Gabriel Amengual, com a regidor de MOVEM), el batle, que actuà com a president i la secretària i la interventora, com a tècnics.

Podeu consultar totes les propostes presentades i la seva avaluació aquí

Publicat a Participació ciutadana
Pròxims esdeveniments
ag.
24
dj.
22:00 [FilmsiEstels]”La profesora de h... @ Ses Cases des Mestres
[FilmsiEstels]”La profesora de h... @ Ses Cases des Mestres
ag. 24 @ 22:00
[FilmsiEstels]"La profesora de història", de Marie-Castille Mention-Schaar @ Ses Cases des Mestres
Nova proposta per aquest estiu: cinema a l’aire lliure al pati de Ses Cases des Mestres. A les 22 h, entrada gratuita Programa complet del cicle: Dijous 15 de juny: Pride Dijous 29 de juny: A cambio de nada Dijous
ag.
25
dv.
22:00 V Cicle Sons i estels 2017 @ Claustre del Convent dels Mínims
V Cicle Sons i estels 2017 @ Claustre del Convent dels Mínims
ag. 25 @ 22:00
V Cicle Sons i estels 2017 @ Claustre del Convent dels Mínims
Tugores – 60’s film music