La Presidenta visita les obres del nou IES i mostra el seu compromís amb la comunitat educativa santamariera

L’edifici del nou IES és l’única construcció d’aquest tipus que es farà durant aquesta legislatura

Francina Armengol, presidenta del Govern de les Illes Balears i  Martí March, conseller d’Educació i Universitats han acompanyat al batle de Santa Maria, Colau Canyelles,  a la visita a les obres del nou edifici que ocuparà el gener del 2019 l’IEs Santa Maria.

Armengol ha demanat disculpes a la comunitat educativa del municipi per la tardança en l’execució d’aquesta infraestructura i ha volgut fer palès el compromís del Govern amb l’educació: “només amb una educació de qualitat i a l’abast de tots, que permeti el desenvolupament personal independentment de l’entorn, serem capaços de promoure instruments que afavoreixin la igualtat d’oportunitats i redueixin les desigualtats”.

Martí March ha exposat que el centre estarà operatiu a principis de 2019 i ha agraït a la direcció del centre, el claustre de professors i l’AMIPA, la seva implicació i col·laboració per fer realitat un centre educatiu emblemàtic i adaptat a les exigències educatives de Balears. 

Nicolau Canyelles, batle de Santa Maria del Camí ha agraït a aquest Govern l’esforç que estan fent per millorar les infraestructures educatives de les Balears i de Santa Maria en concret. “Per fi, el somni del nou institut ja és realitat”. 

El nou centre suposa una inversió de 4.800.000 euros, el que representa la inversió més gran en infraestructures educatives de secundària fins a final de legislatura, i donarà cobertura a Santa Maria i Santa Eugènia. L’edifici tindrà una superfície total construïda de 4.339 m², donarà cabuda a quasi 500 alumnes (4 línies d’ESO) i estarà ubicat al costat del CEIP Melcior Rosselló Simonet creant una gran zona educativa conjunta. A més, l’edifici  tindrà una qualificació energètica “A” ja que, prácticament, tendra autobastiment d’energia. 

Més informació:

El Govern presenta al municipi el projecte del nou ies

L’Ajuntament es reuneix amb la Conselleria per conèixer el calendari de construcció del nou IES Santa Maria

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Educació i cultura
Pròxims esdeveniments
gen.
23
dt.
18:00 [Entrellibres] Una confabulació ... @ Biblioteca Cas Metge Rei
[Entrellibres] Una confabulació ... @ Biblioteca Cas Metge Rei
gen. 23 @ 18:00 – 20:00
[Entrellibres] Una confabulació d'imbècils @ Biblioteca Cas Metge Rei
Dimarts 23 de gener de 2018 farem la tertúlia del llibre “Una confabulació d’imbècils” de John Kennedy Toole. Per poder participar-hi, vos heu d’inscriure a la Biblioteca Cas Metge Rei i vos deixarem en préstec un exemplar de la novel·la.
gen.
27
ds.
19:00 [Infantil] El bosc màgic, de My... @ Ses Cases des Mestres
[Infantil] El bosc màgic, de My... @ Ses Cases des Mestres
gen. 27 @ 19:00
[Infantil] El  bosc màgic, de Myotragus Teatre @ Ses Cases des Mestres
Espectacle de teatre infantil a càrrec de la companyia Myotragus Teatre. Podeu consultar tota la informació sobre l’espectacle aquí