L’Ajuntament es reuneix amb la Conselleria per conèixer el calendari de construcció del nou IES Santa Maria

El conseller d’Educació i Universitats ha assegurat que el curs 2017/2018 l’edifici estarà totalment operatiu

El Batle, Nicolau Canyelles, la regidora d’Educació, Malena Crespí, i les Amipas de l’IES Santa Maria i Santa Eugènia i del CEIP Melcior Rosselló s’han reunit avui dematí amb el conseller d’Educació i Universitats, Martí March, per rebre informació actualitzada sobre la situació del nou edifici de per a l’IES.

Segons els ha informat el Conseller, ja tenen l’avantprojecte de l’edifici i abans d’acabar l’any ja està el projecte definitiu i, per tant, es procedirà a iniciar la construcció.  Això permetrà que amb tota seguretat, el curs 2017/2018 l’edifici estarà en funcionament. El nou institut acollirà 4 línies i una aula UEECO.

El mes de març, l’anterior Govern va donar llum verda a la construcció del nou edifici, donant resposta així a una llarga reivindicació per part dels pares de Santa Maria i Santa Eugènia ja que el projecte va quedar aparcat durant tota la legislatura.

A part de la cessió dels terrenys al Govern, l’Ajuntament s’encarregarà de les obres necessàries per dotar-lo dels serveis bàsics necessaris. Actualment els alumnes de Santa Maria i Santa Eugènia estan ocupant l’edifici de l’anterior escola pública, fent el pati al camp municipal d’esports i ocupant tres barracons a l’exterior de l’edifici.

 

Ies-XavierMArch-Ajuntament

 

Etiquetat amb:
Publicat a General, IES Santa Maria

Contact Form Powered By : XYZScripts.com