Andreu Oliver s’imposa en el I Trial Urbà Santa Maria

El català Marc Riba i Marc Horrach completen el podi

Andreu Oliver, pollencí de 19 anys ha resultat guanyador del I Trial Urbà Santa Maria. El jove pollencí, campió de balears de diferents categories, subcampió d’Espanya juvenil dues vegades, i setè del Campeonat d’Europa ha fet valer la seva experiència per davant de Marc Riba, membre de la selecció espanyola.

La llista de pilots participants es tanca amb Tomas Oliver Rebasa, Josep Seguí Siquier, Miquel Sosa Alarcon, Asis Roldan, Guillem Soler Sunyer, Andreu Oliver Palou, Marc Horrach Coll, Gerard Pou, Tomas Oliver, Josep Seguí, Miquel Sosa i el santamarier Jordi Crespí.

El circuit es va organitzar en 5 zones dins el casc urbà amb unes característiques tècniques diferents. “És un format molt innovador i atractiu pel públic”, explicà Sebastià Crespí, director de l’equip L’ofre i organitzador de la prova.

A més de l’apartat competitiu, els pilots més petits tingueren el seu moment d’exhibició demostrant la bona salut d’aquest esport. A la part d’exhibició i participaren membres de l’Escola de Motociclisme d’Eivissa i de l’Escuderia l’Ofre.

L’acte està organitzat pel Motoclub Escuderia L’Ofre, una entitat amb 42 anys d’història i que té com activitat principal l’entrenament i recolzament dels seus pilots, però també la promoció de l’esport base i de l’esport del motociclisme. Tots aquests anys d’història han convertit el club amb un dels més veterans del panorama del motociclisme balear, i a hores d’ara segueix treballant amb intensitat en diferents projectes. A més de les carreres que organitza tant de trial, trial base i clàssiques, l’entitat gestiona el primer espai d’entrenament de trial de Mallorca (més de 2000 m2 amb diferents zones d’entrenament instal·lats en un terrenys municipals annexos a Ses Cases des Son LLaüt).

escuderira-web

Etiquetat amb: , , , ,
Publicat a Esports, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com