El programa Rutes Saludables incorpora nova ruta i afegeix més dies

rutes-defEl programa Rutes Saludables que s’ha posat en marxa des del Centre de Salut de Santa Maria ha estat tot un èxit. Després de tant sols un mes s’ha ampliat el programa fins a tres sortides setmanals (dilluns, dimecres i divendres) i gràcies a l’esforç de l’equip de coordinació s’ha incorporat la ruta del Camí de Son Ganxo. 

L’objectiu que s’han marcat per aquest any es que es pugui incloure una tercera ruta, de caràcter més urbà, i així poder fer en una setmana tres rutes diferents. Gràcies a l’equip de col·laboradors i entitats que participen al programa, cada sortida compta amb professionals de la salut que acompanyen als participants. 

Rutes Saludables és un projecte de la Direcció General de Salut Pública i Consum que té com a objectiu fomentar la practica de l’activitat física. Aquest programa s’estructura a través del Centres de Salut que són qui coordinen el disseny de les rutes i acompanyen les sortides grupals. El programa està coordinat per un equip format per dues tècniques del Centre de Salut, una representant de l’àrea municipal de Serveis Socials, el regidor de Sanitat, Miquel Niell i representants de les associacions i entitats de persones majors.

 

 

Publicat a Centre de salut, General, Sanitat, Serveis socials municipals

Contact Form Powered By : XYZScripts.com